Fomentar l'interès per la ciència i fer-la, propera, atractiva, i entenedora.

FESTIVAL CIÈNCIA A ESCENA! 2024

 

Del 10 al 13 d’octubre a l'Auditori Barradas

La ciència i la tècnica també són espectacle!


Un petit festival dedicat a muntatges escènics que tenen la ciència o la tecnologia com a base, fil conductor o argument principal.


Organitzat per Pessics de Ciència.





Dijous, 10 d'octubre a les 19h
RECONSTRUCCIÓN

A càrrec d'INCITE 

Vivim immersos en un univers canviant i dinàmic que fa que la nostra existència sigui incerta i impredictible. No som més que protagonistes d'històries d'inseguretat.

En aquesta obra de teatre científic s'aborden les crisis més universals a què ens hem enfrontat des de temps immemorials. Situacions que ens han posat al límit i que han requerit la nostra creativitat i perseverança per continuar endavant i sortir reforçats.

Al més pur estil de la novel·la negra dels anys 30, la investigadora Sam Spade desgrana totes les peces de l'estrany cas de David Hammet, un agent immobiliari que un dia va sortir de la seva oficina per dinar i ja no va tornar.

Inscripció prèvia







Divendres, 11 d'octubre a les 17h
GIRAFES

A càrrec de Xirriquiteule teatre

Una família de girafes passegen desubicades enmig de la civilització, espectaculars i vistoses, avancen en silenci interactuant amb el públic sorprès que se'ls acosta, creant situacions tan surrealistes com poètiques.

A través de la mirada ingènua i encuriosida d'aquesta família de girafes descobrim una nova manera de veure i viure la ciutat.

Les trobareu passejant per la Rambla Just Oliveras!

Espectacle d'alçada i sense paraules per a tots els públics.

Entrada lliure









Dissabte, 12 d'octubre a les 18h
EL VOL DE LES PAPALLONES

A càrrec de cacauet teatre

Una aventura de criatures molt petites, una història d'amistat i cooperació amb un final meravellós i ple d'esperança.

En un marge ple de vida hi viuen una colla d'insectes. Un dia, inesperadament, es veuen obligats a marxar per salvar la pell. S'han quedat sense casa. El seu món natural ha desaparegut a causa d'una carretera. On aniran? Trobaran un nou lloc per viure?

El vol de les papallones és una festa visual plena de recursos escènics, on la il·luminació, la música, les ombres, els titelles, els objectes i els sons es complementen per explicar la història.

Recomanat a partir de 3 anys

Inscripció prèvia








Diumenge, 13 d'octubre a les 12h
SERMÀGIC
A càrrec de SerMàgic

Benvinguts a l'increïble espectacle de màgia de BeMagic! Submergiu-vos en el fascinant món de la ciència de la mà del nostre genial científic boig, us enlluernarà i educarà amb els seus sorprenents trucs i respostes a preguntes que desafien la ment.

Cada pregunta escrita pels espectadors es converteix en una eina màgica per desfermar la saviesa científica que hi ha dins. Des del cicle de l'aigua fins als misteris de l'univers, cap enigma no és gaire gran per ser desxifrat per aquest mestre de la màgia i la ciència.

La ciència mai no ha estat tan emocionant!

Recomanat a partir de 6 anys

Inscripció prèvia













#LHCiència